Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Μαυριτανία

Ακίνητα προς πώληση στη Μαυριτανία

Η Μαυριτανία είναι κράτος της Δυτικής Αφρικής που συνορεύει με τη δυτική Σαχάρα προς τα βόρεια, τον Ατλαντικό Ωκεανό προς τα δυτικά, τη Σενεγάλη προς τα νοτιοδυτικά, το Μάλι στα νότια και τα ανατολικά και την Αλγερία στα βορειοανατολικά. Η πρωτεύουσα είναι το Nouakchott, που βρίσκεται στις ακτές του Ατλαντικού.

Εάν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε ακίνητα προς πώληση στη Μαυριτανία θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η Μαυριτανία έχει δύο μεγάλες πόλεις: Nouakchott και Nouadhibou που μπορούν να προσφέρουν κάτι ενδιαφέρον στην αγορά ακινήτων. Nouakchott είναι η πρωτεύουσα με περίπου 850.000 κατοίκους, και τότε εκεί που θεωρείται η οικονομική πρωτεύουσα: Nouadhibou.

Η αγορά ακινήτων στη χώρα είναι σε μεγάλο βαθμό ανεπτυγμένη με προφανείς ανισότητες όσον αφορά το βιοτικό επίπεδο.

Εάν ο στόχος σας είναι να αγοράσετε ακίνητα προς πώληση στη Μαυριτανία, το Kiffa είναι μια ενδιαφέρουσα πόλη, διάσημη για τα μαργαριτάρια που έχουν γίνει γνωστά από τους τοπικούς τεχνίτες.

Μια άλλη πόλη που προσφέρει μοναδικά ακίνητα προς πώληση στη Μαυριτανία κοντά στα σύνορα με τη Σενεγάλη είναι η Sélibaby που χάρη στο πανεπιστήμιό της και τη νέα δομή του νοσοκομείου είναι σε θέση να προσφέρει ευκαιρίες σε ξένους επενδυτές που επιθυμούν να επενδύσουν σε ακίνητα προς πώληση στη Μαυριτανία

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Cod. 13500

Πώληση Άλλο (Εμπορικό), Μαυριτανία, Atar, Azougui, Azougui Mauritania Tracks

105,000.00EUR
Πώληση
Άλλο (Εμπορικό)

7200 m²
Ξενοδοχείο, Campground, εστιατόριο, μπαρ, πισίνα, κατοικίες, φοινικόδασος. Manor House
UNAVAILABLE
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB